< Terug

Jack Wolfskin Textor herenjas

De Textor Jacket is een herenjas van Jack Wolfskin. Deze lichtgewicht regenjas is veelzijdig en compact op te bergen. Hij is het meest geschikt voor dagelijks gebruik in het voor- en najaar. Dit jack is water- en winddicht en heeft een goed ademend vermogen.

Meer details

€ 169,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Textor herenjas

De Textor Jacket is een herenjas van Jack Wolfskin. Deze lichtgewicht regenjas is veelzijdig en compact op te bergen. Hij is het meest geschikt voor dagelijks gebruik in het voor- en najaar. Dit jack is water- en winddicht door het speciale TEXAPORE-materiaal. Ook is dit materiaal ademend, met een ademend vermogen van 6000 g/m²/24hrs. Verder is dit jack warm en isolerend door de PRIMALOFT-vezels. Daarnaast heeft deze jas een capuchon, welke op te bergen is in een vak in de kraag. Ook heeft dit jack een jaszak aan beide zijden en een binnenzak. De Jack Wolfskin Textor Jacket heeft een normale pasvorm, weegt 490 gram (maat M) en is gemaakt van 100% gerecycled polyamide met 100% gerecycled polyester voeringen.

Producteigenschappen

  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Isolerend
  • Op te bergen capuchon
  • Twee zijzakken en een binnenzak
  • Regular fit
  • Gewicht: 490 gram (maat M)
  • Ademend vermogen: 6000 g/m²/24hrs

Materialen

Gerecycled polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

TEXAPORE-CORE

De betrouwbare allweather-beschermingstechnologie TEXAPORE CORE biedt een ademende bescherming tegen regen en wind. Ons klassieke TEXAPORE-materiaal is gegarandeerd waterdicht*, winddicht en ademend**.

*Waterdicht: 10.000 mm

**Ademend vermogen: 6.000 g/m²/24hrs

PRIMALOFT®

Een synthetisch alternatief voor dons: ultrafijne, van nature waterafstotende vezels, grotendeels van polyester, reguleren de temperatuur en zorgen ervoor dat je je prettig en comfortabel voelt.

De dunne, zachte PrimaLoft®-vezels vormen een bijzonder duurzame kunstvezel-vulling en overleven vele wasbeurten en de belasting door verschillende activiteiten.

Omdat de vezels aanmerkelijk fijner zijn dan andere synthetische isolatiematerialen, kunnen ze meer lucht opslaan en kleiner worden gecomprimeerd. Daarom wordt de donsachtige wattering vooral gebruikt voor het isoleren van jacks en jassen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Soort jasJack
SeizoenHerfst, Lente
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Stargazer
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyamide
Gewicht (gram)490
EigenschappenAdemend, Isolerend, Lichtgewicht, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken3
WaterdichtJa
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin JWP Shell M herenjas

Jack Wolfskin JWP Shell M herenjas

Jack Wolfskin Mount Isa Jacket Heren

Jack Wolfskin Mount Isa Jacket Heren

Jack Wolfskin Kiruna Jacket herenjas

Jack Wolfskin Kiruna Jacket herenvest

Soort jasHardshellHardshell
SeizoenLenteHet hele jaar doorZomer
Twee/drielaags constructieNiet van toepassingTweelaags
Kleur (basis)RoodGrijsBlauw
Capuchon JaJaJa
€ 159,95
€ 149,95
Bekijk product
€ 69,95
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews