< Terug

Rab Khroma Transpose herenjas

Deze jas is ideaal voor ijskoude omstandigheden, de stretch Proflex stof zorgt voor goede ademing en regulatie van vocht. Deze jas heeft ook een verstelbare capuchon wat een betere pasvorm en bewegingsvrijheid garandeert. 

Meer details

€ 399,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Khroma Transpose herenjas

De Krohma Transpose Jacket is ontworpen voor het beklimmen van bergtoppen midden in de winter. Deze jas biedt een andere aanpak van layering voor het ski-bergbeklimmen. Je wordt beschermt en geïsoleerd tegen het weer, maar door de stretch Proflex aan de buitenkant is de jas zeer ademend. Zowel bergop als bergaf is deze jas uitstekend. De Proflex stof ademt, en reguleert je temperatuur, terwijl deze zacht aanvoelt. Dit is de laatste stap in de vochtregulatie en voert zweet efficiënter af naar buiten dan de klassieke hardshell. De verstelbare capuchon, is geschikt voor skihelmen en elastische zijpanelen, geeft een betere pasvorm en bewegingsvrijheid van je hoofd, als het weer beter is. Daarnaast zijn er ook nog verlengde manchetten net klittenbandsluiting, die ervoor zorgen dat handschoenen of wanten beter passen. 

100% gerecyclede PrimaLoft Silver isolatie is gebruikt in deze jas, om je draagbare en superzachte warmte te geven. Het voordeel van deze isolatie is dat deze lichtgewicht en ademend is. De jas is ideaal voor skitochten in ijskoude omstandigheden, of om over verschillende lagen heen te trekken als je van skin naar ski gaat. 

Primaloft is een merknaam voor een synthetisch materiaal dat lijkt op dons. Het wordt gebruikt als isolatiemateriaal in outdoorkleding. Primaloft is licht en voelt zacht aan. Het droogt snel, is waterafstotend en heeft een goed ademend vermogen. Daarnaast is het compact op te vouwen, waardoor weinig ruimte in beslag neemt.

Specificaties

Soort jasJack
SeizoenWinter
Kleur (basis)Blauw, Grijs
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Fleece, Gerecycled polyamide, Primaloft
Gewicht (gram)563
EigenschappenAdemend, Sneeuwdicht, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken5
BinnenzakJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Vaude Escape Light Jacket damesjas

Vaude Escape Light Jacket damesjas

The North Face Quest Jacket damesjas

The North Face Quest Jacket damesjas

Rab Cirrus Flex 2.0 Hoody Heren

Rab Cirrux Flex 2.0 Hoody Heren

Maier-Sports Metor Rec damesjas

Maier-Sports Metor Rec damesjas

Soort jasJackJackPuffer jasJack
SeizoenZomerHet hele jaar doorHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieTweelaagsNiet van toepassing
Kleur (basis)ZwartZwartRoodRood
Capuchon JaJaJa (afneembaar)
€ 119,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
€ 189,95
Bekijk product
€ 179,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews