< Terug

The North Face Carto Triclimate herenjas

De ideale jas om te dragen tijdens al uw activiteiten tijdens koudere omstandigheden is de The North Face Carto Triclimate. Deze jas is water- en winddicht, waardoor u altijd voorbereid op pad gaat!

Meer details

€ 289,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 7 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving The North Face Carto Triclimate herenjas

De The North Face Carto Triclimate is een isolerende jas die ideaal is om tijdens uw verschillende activiteiten in de winter te dragen. Deze jas is geschikt om zowel tijdens uw outdooractiviteiten als tijdens uw dagelijks leven te dragen door het stijlvolle uiterlijk. De jas is een 3-in-1 jas, wat inhoudt dat de jas een afritsbare binnenjas heeft, die ook los te dragen is. 

Om ervoor te zorgen dat u uw noodzakelijke spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Carto Triclimate over 3 zakken die met een rits afsluitbaar zijn. De jas is water- en winddicht, zodat u altijd voorbereid op pad gaat. Toch blijft de jas ook ademend, wat voor optimaal comfort zorgt. Kortom, bent u op zoek naar een isolerende en water- en winddicht jas, dan is de The North Face Carto Triclimate ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Isolerend
  • Comforrtabel
  • 3 zakken
  • Materiaal: gerecycled polyester

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Winter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken3
WaterdichtJa
GeslachtHeren
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Mammut Trovat 3 in 1 HS Hooded Jacket Men herenjas

Mammut Trovat 3 in 1 HS Hooded Jacket Men herenjas

Maier-Sports Double Jtk mTEX herenjas

Maier-Sports Double Jtk mTEX herenjas

The North Face Stolemberg 3L Dryvent herenjas

The North Face Stolemberg 3L DryVent™ herenjas

Soort jas3-in-1 Jas3-in-1 JasHardshell
SeizoenHet hele jaar doorWinterHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieDrielaags
Kleur (basis)ZwartBlauw/GroenZwart
Capuchon Ja (afneembaar)Ja (afneembaar)Ja
€ 329,95
Bekijk product
€ 299,95
Bekijk product
€ 299,95
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews