< Terug

Jack Wolfskin Relief Dress damesjurk

De Relief Dress is een lichte, soepele jurk met korte mouwen van Jack Wolfskin. De jurk is op milieuvriendelijke manier geverfd. Hierdoor behoudt de jurk haar natuurlijke kleur. 

Meer details

€ 54,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Relief Dress damesjurk

De Relief Dress is een damesjurk van Jack Wolfskin. Deze lichte jurk met korte mouwen zorgt voor optimale bewegingsvrijheid door het soepele ontwerp. Verder is deze jurk door Jack Wolfskin's speciale FUTURE DYE-procedure op een milieuvriendelijke manier geverfd. Hierdoor behoudt de jurk ook haar natuurlijke kleur. De Jack Wolfskin Relief Dress is gemaakt van 70% gerecycled polyester en 30% bamboeviscose, weegt 285 gram (maat S) en heeft een normale pasvorm.

Producteigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Soepel ontwerp
  • Geverfd op milieuvriendelijk manier
  • Gewicht: 285 gram (maat S)
  • Pasvorm: regular fit

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Bamboeviscose

Bamboeviscose is een vezel gemaakt van bamboe. Er worden minder bestrijdingsmiddelen gebruikt dan bij de productie van katoen, waardoor het een goed alternatief is.

Technologieën

FUTURE DYE

Door FUTURE DYE – een nieuw verfproces in de textielverwerking – wordt het verven duurzamer.

Traditioneel worden hetzij het al gesponnen garen of zelfs pas de afgewerkte geweven stof met gebruikmaking van veel water en chemicaliën geverfd. Het garen of de stof wordt in bakken met een mengsel van water, kleurstof en chemicaliën (om de kleurstof aan de vezels te fixeren) gedrenkt en later eveneens met gebruikmaking van water gespoeld.

Bij FUTURE DYE wordt er al aan het kunststof granulaat gekleurd granulaat toegevoegd en wordt er een gekleurde vezel geproduceerd.
Dat bespaart 50-70% water70-80% chemicaliën en energie. Het resultaat is een volledig door en door geverfd garen – UV-stabiel en kleurecht.

Future Dye

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Apple Butter
Gewicht (gram)285
EigenschappenLichtgewicht, Milieuvriendelijk
Aantal zakken0
GeslachtDames
MateriaalBamboe, Gerecycled polyester
PasvormRegular Fit
Lengte mouwenKort
Alternatieven
Jack Wolfskin Sonora dress

Jack Wolfskin Sonora dress

SeizoenZomer
Kleur (basis)Groen
EigenschappenUV-bescherming
GeslachtDames
Materiaal100% Polyamide
€ 69,95
Outdoor jurken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor jurk is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel