< Terug

Arcade Earthling belt

Deze Arcade Earthling Belt is een ideale riem voor outdooravonturen. Met een voorgevormde gesp, zeer nauwkeurig verstelbaar en een goede stretch, die ervoor zorgt dat de riem goed aansluit op de vorm van het lichaam. 

Meer details

€ 34,95

:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Arcade Earthling belt

Deze Arcade Earthling Belt is een ideale riem voor outdooravonturen. Als eerst heeft deze riem een voorgevormde gesp. Dit zorgt ervoor dat de riem gemakkelijk om de ronding van het lichaam past, en goed aansluit voor maximaal comfort. Daarnaast is deze riem ideaal vanwege de prestatiestretch. De riem biedt bewegingsvrijheid en grip zonder te knellen, en gaat gemakkelijk aan en uit door het toelopende gespontwerp. De riem is voorzien van een gepatenteerd 3-delig gespsysteem, wat stevig vasthoudt tijdens het gebruik en het laat los met minder druk. Met een aangepaste pasvorm is deze riem nauwkeuriger dan gaten, want de riem is op microniveau verstelbaar door gesp dials. 

De riem is gemaakt van gerecycled materiaal; 85% REPREVE polyester. De gesp is gemaakt van kunststof met een hoge dichtheid, dat toch duurzaam en lichtgewicht is, speciaal ontworpen om de zwaarste outdooravonturen te doorstaan. Ook gaat de gesp lang mee. Als laatste is de gesp metaalvrij, wat gemakkelijk is met vliegveldbeveiliging. Wat zeker gemakkelijk is aan deze riem: hij kan in de wasmachine met gewone kleding. Als laatst heeft deze riem een riemhouder, wat de overtollige riem op zijn plaats houdt. 

Maattabel:

 Lengte: 

  • Standaard: één maat, tot 40" (101,6cm)

Breedte:

  • Standaard: 1,5" (3.81cm)

Specificaties

Kleur (basis)Groen
GeslachtUnisex
Alternatieven
Arcade Blackwood Belt

Arcade Blackwood Belt

Arcade Atlas Slim riem

Arcade Atlas Slim riem

Kleur (basis)ZwartZwart
EigenschappenStretch
Wasmachine bestendigJaJa
€ 34,95
Bekijk product
€ 34,95
Bekijk product
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel