< Terug

FjallRaven Keb Trekking Belt

De Keb Trekking Belt is onmisbaar tijdens uw wandelingen. Deze riem is slijtvast, waardoor u jarenlang plezier heeft van deze handige riem!

Meer details

€ 39,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Keb Trekking Belt

De FjallRaven Keb Trekking Belt is onmisbaar tijdens uw wandelingen en outdooractiviteiten. De riem is comfortabel en elastisch, zodat hij altijd zal passen. De riem is eenvoudig aan te passen met een plastic gesp die niet in de weg zit onder bijvoorbeeld de heupgordel van een rugzak. De Keb Trekking Belt heeft een lengte van 120 cm en weegt 80 gram. Daarnaast is de riem gemaakt van polyester, viscose en elastodiene.

Producteigenschappen

  • Comfortabel
  • Elastisch
  • Materiaal: polyester, viscose, elastodiene
  • Lengte: 120 cm
  • Gewicht: 80 gram

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

Kleur (basis)Groen, Zwart
Alternatieven
FjallRaven Canvas Belt

FjällRäven Canvas Belt

FjallRaven Merano Canvas Belt

FjallRaven Merano Canvas Belt riem

FjallRaven 1960 Logo Belt

FjallRaven 1960 Logo Belt

Kleur (basis)ZwartZwartZwart
Gewicht (gram)11090
Lengte (cm)
GeslachtUnisexUnisex
MateriaalAcryl
€ 34,95
Bekijk product
€ 34,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews