< Terug

Jack Wolfskin Sonora Skort damesrok

De Sonora Skort is een ademende, sneldrogende damesskort van Jack Wolfskin. Erg geschikt voor in de hitte en heeft flexibel materiaal. De Sonora Skort is de ideale keuze voor tijdens het reizen of voor in de vrije tijd. 

Meer details

€ 64,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Sonora Skort damesrok

De Sonora Skort is een damesrok van Jack Wolfskin. Deze skort is ideaal om te gebruiken tijdens reizen of voor in de vrije tijd. Ook is de skort zeer geschikt te gebruiken in de hitte. Het flexibele, lichte materiaal voelt zelfs bij hoge temperaturen fijn aan op de huid. Door het speciale TEXADRI-materiaal is deze skort ademend, sneldrogend en vochtregulerend. Verder heeft de rok twee heupzakken en een secret pocket, welke in de naad boven een heupzak geïntegreerd is. De Jack Wolfskin Sonora Skort is gemaakt van 100% gerecycled polyester, weegt 160 gram (maat 36) en heeft een normale pasvorm. 

Producteigenschappen

  • Bewegingsvrijheid
  • Lichtgewicht
  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Vochtregulerend
  • Twee heupzakken en secret pocket
  • Gewicht: 160 gram (maat 36)
  • Pasvorm: regular fit

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

TEXADRI

TEXADRI-materialen nemen zweet snel op, voeren het van de huid af en verspreiden het over een groot oppervlak, zodat de verdamping effectief wordt versneld.

Het vocht kan daardoor beter worden opgenomen en getransporteerd en de stof droogt sneller, zodat zich op de huid zo weinig mogelijk vocht vormt.

De basis voor deze ongelooflijk goed ademende stoffen zijn materialen, die door hun vezels zeer weinig vocht opslaan en dit door hun vezelstructuur snel aan de volgende laag of aan de omgevingslucht afgeven.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)160
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Sneldrogend, Stretch
Aantal zakken3
GeslachtDames
PasvormRegular Fit
Type broekSkort
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Kalahari Skort dames

Jack Wolfskin Kalahari Skort dames

Maier-Sports Norit Skortin Damesrok

Maier-Sports Norit Skortin Damesrok

FjallRaven Daloa MT Short dames

FjallRaven Daloa MT Short dames

SeizoenZomer
Kleur (basis)GroenGroenGrijs
Gewicht (gram)210
EigenschappenUV-bescherming
GeslachtDames
€ 59,95
€ 89,95
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
Outdoor rokken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u welke outdoorrok het beste bij uw favoriete activiteit past? Of wilt u gewoon liever eerst passen? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel