< Terug

Jack Wolfskin Travel Polo herenshirt

De Travel Polo is een ademend en sneldrogend poloshirt van Jack Wolfskin. Het is geschikt voor dagelijks gebruik of voor tijdens het reizen. 

Meer details

€ 74,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Travel Polo herenshirt

De Travel Polo is een herenshirt van Jack Wolfskin. Dit shirt is uitermate geschikt voor tijdens het reizen of voor dagelijks gebruik. Door het speciale TEXADRI-materiaal is dit shirt sneldrogend en vochtregulerend. Ook is het shirt ademend door dit materiaal. Verder heeft het shirt geurwerend kwaliteiten. De Jack Wolfskin Travel Polo is gemaakt van 96% polyester en 4% elastaan, weegt 225 gram (maat L) en heeft een normale pasvorm. 

Producteigenschappen

  • Sneldrogend
  • Vochtregulerend
  • Ademend
  • Geurwerend
  • Gewicht: 225 gram (maat L)
  • Pasvorm: regular fit

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

TEXADRI

TEXADRI-materialen nemen zweet snel op, voeren het van de huid af en verspreiden het over een groot oppervlak, zodat de verdamping effectief wordt versneld.

Het vocht kan daardoor beter worden opgenomen en getransporteerd en de stof droogt sneller, zodat zich op de huid zo weinig mogelijk vocht vormt.

De basis voor deze ongelooflijk goed ademende stoffen zijn materialen, die door hun vezels zeer weinig vocht opslaan en dit door hun vezelstructuur snel aan de volgende laag of aan de omgevingslucht afgeven.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Citadel
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester
Gewicht (gram)225
EigenschappenAdemend, Sneldrogend
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
Lengte mouwenKort
Alternatieven
Odlo Polo s/s Nikko heren

Odlo Polo s/s Nikko heren

Jack Wolfskin Pique Polo herenshirt

Jack Wolfskin Pique Polo heren

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)GroenGrijs
Gewicht (gram)260
EigenschappenUV-beschermingSneldrogend
Wasmachine bestendigJaJa
€ 54,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Outdoor shirts heren

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wat een fijn outdoor shirt is, is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille en borst moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel