< Terug

Liberpee Plastuit inclusief zakje

rating 10/10 (4 beoordelingen)

Staand plassen voor dames, met een Liberpee plastuit is dat mogelijk! Staand plassen waar en wanneer u dat wilt. Tijdens wandelingen in het bos, zonder wc in de buurt of simpelweg bij een vies toilet. 

Meer details

€ 20,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Liberpee Plastuit inclusief zakje

U kent het probleem vast wel: het heel nodig moeten plassen maar nergens een (schone) wc te bekennen. Deze plastuit is dan echt een een uitkomst. Voor elk plas moment kan de Liberpee uitkomst bieden. Vieze toiletten, lange rijen bij festivals zijn nu geen probleem probleem meer. Ook tijdens het wandelen in het bos waar nergens een toilet te bekennen is, kan de plastuit gebruikt worden.

De Liberpee plastuit is gemaakt van hoogwaardige polymeren met een zeer hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat de plastuit erg hygiënisch is omdat er geen geuren, restjes en bacteriën achter kunnen blijven. Wil je de Liberpee steriliseren? Dit kan simpel door deze even in kokend water te leggen. De Liberpee is makkelijk in gebruik en kan zelfs zittend gebruikt worden. Wordt geleverd met een waterdicht zakje. 

Specificaties

Kleur (basis)Aqua, Blauw, Doorzichtig, Geel, Groen, Lila, Paars, Roze, Wit, Zwart
Ook gedacht aan?
Overige wandeluitrusting

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke wandeluitrusting het beste bij uw wandelstijl past? Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten wandeluitrusting. U kunt uw wensen aangeven, waardoor wij een mooi en passend advies kunnen geven!

Reviews

rating 10/10 (4 beoordelingen)
Waardering
5 sterren 4 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
handig! Doet wat moet.
Geen gedoe meer met de juiste bosjes zoeken, prikkende planten, tóch die ene voorbijrijdende fietser, papieren zakdoekjes... (en waar die dan achteraf deponeren),...
Gewoon, met evenveel gemak als de mannen én met je broek nog over je billen, rechtstaand tegen een boom.
(Toch voor de zekerheid eerst even achter in de tuin geoefend :-D)
Is na gebruik écht zo goed als droog, maar ik heb wel steeds nog een doekje bij voor eventuele ongelukjes (wat tot hier toe nog niet gebeurd is)
rating
zeer goed product
ik had al vele goede reviews gelezen maar ik kan ze enkel bijtredrn. ik heb een knieproblemen en kan dus staand plassen, wat een zegen.
mijn zus kampeert erg veel en zal het zich ook aanschaffen. topproduct, hoor.
rating
Plastuit
Prima, doet wat het moet doen
rating
Plastuit
Goed