< Terug

MSR Alpine 2 Pot Set pannen

21720

De MSR Alpine 2 Pot Set is een roestvrijstalen pannenset. Hij bestaat uit twee potten, een deksel/bord en een handsvat. Hij is compact op te bergen. 

Meer details

€ 74,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving MSR Alpine 2 Pot Set pannen

De Alpine 2 Pot Set is een pannenset van MSR. Deze set bestaat uit twee potten (1,5L en 2L), een deksel/bord, een handsvat en een opbergzak. Het deksel past op beide potten, maar is ook als bord te gebruiken. Deze multifunctionaliteit scheelt opbergruimte. Verder kunnen de onderdelen compact opgeborgen worden, door de onderdelen in elkaar te zetten. 

Deze Pot Set is gemaakt van roestvrij staal en weegt 730 gram. De grootste pot heeft een diameter van 19,3 cm. De breedte van de gehele set is 20,8 cm en de hoogte is 11,2 cm.

Producteigenschappen

  • Onderdelen: Twee potten (1,5L en 2L), deksel/bord, handsvat, opbergzak
  • Multifunctioneel deksel/bord
  • Compact op te bergen
  • Afmetingen ingepakte set: 20,8 cm x 20,8 cm x 11,2 cm
  • Gewicht (gram): 730 gram
  • Materiaal: Roestvrij staal

Specificaties

Gewicht (gram)730
Afmetingen20,8 cm x 20,8 cm x 11,2 cm
MateriaalRoestvrij staal
Reisservies

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welk reisservies voor u geschikt is? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder in onze winkel! U geeft uw wensen door, wij geven u een goed en passend advies. Ook kunt u in de winkel kijken naar ons assortiment aan reisservies.

Reviews