< Terug

Osprey Escapist 25 rugzak

De Escapist is een prachtige rugtas van Osprey met een AirScape rugpand. De rugtas is voorzien van verschillende opbergmogelijkheden. 

Meer details

€ 164,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Osprey Escapist 25 rugzak

De Escapist 25 is een prachtige rugtas van Osprey. Met een inhoud van 25 liter is deze rugtas ideaal voor een stevige wandeling van één of meerdere dagen. De Escapist is voorzien van alles waar een trekking rugtas aan moet voldoen. De rugtas beschikt over een rits waarmee u snel bij uw spullen kunt komen. Ook beschikt de tas over een helmbevestiging. Het AirScape™ rugpand zorgt voor volledige ventilatie en ondersteuning. Voor extra draagcomfort is er ook een heupband gemaakt aan deze rugtas.

Dankzij de dubbele heupgordelzakken met ritssluiting, kunt u onderweg snel essentiële spullen pakken. Ook in het hoofdvak is er een vak, zodat u bijvoorbeeld uw telefoon daar op kunt bergen. Dankzij een snelle toegang tot de externe hydratatiehuls kunt u uw reservoir gemakkelijk bijvullen. Doordat de rugtas verschillende zakken heeft, kunt u uw spullen veilig vervoeren. Ook is er een regenhoes bijgevoegd, zodat uw spullen bij regen goed beschermd zijn. 

Productspecificaties

  • AirScape™ rugpand
  • Compressieriemen
  • Helmbevestiging
  • Regenhoes
  • Geventileerde heupgordel 
  • Gewicht: 1070 gram
  • Lengte: 50 cm
  • Breedte: 32 cm
  • Diepte: 31 cm

AirScape™ 

Het AirScape™ rugpand bestaat uit richels van foam die kanalen vormen. Door deze kanalen kan de lucht goed ventileren. Over de foam richels zit een mesh laag die ook bijdraagt aan een goed ademend vermogen. Het rugpand sluit dicht tegen de rug aan. Hierdoor draagt u het gewicht dicht tegen het lichaam draagt. Dit zorgt voor een uitermate goede stabiliteit. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Rood, Zwart
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews