< Terug

Mammut Perform Down Bag -7C slaapzak

De Mammut Peform Down Gag -7C slaapzak concentreert zich op de natuurlijke slaapbehoefte en ook focust het zich op geluid, ruimte en temperatuur. De slaapzak kan op verschillende manieren worden aangepast waardoor het extra comfortabel wordt. Ook zit er een binnenzak in de slaapzak waar waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden. De slaapzak beschermt tegen wind, kou en vocht en heeft een klein pakvolume.

Meer details

€ 429,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Mammut Perform Down Bag -7C slaapzak

De Mammut Peform Down Gag -7C slaapzak concentreert zich op de natuurlijke slaapbehoefte en ook focust het zich op geluid, ruimte en temperatuur. Het hoofdgedeelte van de slaapzak is gemaakt van een speciaal materiaal dat irriterende ritselende geluiden voorkomt. Het ontwerp van de slaapzak is gebaseerd op een natuurlijke slaaphouding voor voldoende ruimte. De slaapzak heeft een centrale ritssluiting voor optimale klimaatregeling. De capuchon is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal om geluid te verminderen en comfort te verhogen. De slaapzak wordt geleverd inclusief een diep slaapmasker en oordopjes om licht en geluid te verminderen en een pakzak om de slaapzak makkelijk op te bergen en makkelijk te vervoeren. Het heeft een gebruiksvriendelijke magneetsluiting op de isolatiekraag en een verbeterde YKK-sluiting wat het vastlopen van het materiaal voorkomt. Ook heeft het een geïsoleerde afdekking op de langs de rits om te beschermen tegen koudebruggen en het klimaatcomfort te verbeteren en een isolatiekamer rond de opening van de kap om te beschermen tegen kou en wind. De slaapzak heeft een trekkoord voor een eenvoudige aanpassing van de capuchon en isolatiekraag. Ook heeft het een betere isolatie dankzij de isolatiekraag. De slaapzak bevat een anatomische voetensteun voor meet comfort zonder extra gewicht en het heeft het een ritsgarage wat koude plekken vermindert aan het einde van de rits. Ook heeft de slaapzak een binnenzak om waardevolle spullen in op te bergen, De slaapzak is lichtgewicht en heeft een klein pakvolume. 

productspecificaties:

  • Materiaal: vulling: 90% grijze eendendons en 10% eendenveren, voering: 100% polyester, voering 2: 55% polyamide en 45% polyester
  • Gewicht: 1020 gram
  • Inclusief diep slaapmasker en oordopjes 
  • Inclusief pakzak en opbergtas
  • Geïsoleerde afdekking langs de rits
  • Isolatiekamer rond de opening
  • Trekkoord voor de capuchon en isolatiekraag
  • Anatomische voetensteun
  • Binnenzak
  • Lichtgewicht
  • Klein pakvolume

Specificaties

Kleur (basis)Oranje
Gewicht (gram)1020
EigenschappenLichtgewicht, Waterdicht
WaterdichtJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Abisko Three Seasons Long Slaapzak

FjallRaven Abisko Three Seasons Long Slaapzak

Highlander Serenity 350 Envelope Slaapzak

Highlander Serenity 350E Envelope slaapzak

Deuter Orbit -5° SL slaapzak

Deuter Orbit -5° SL slaapzak

Rab Ascent 300 Slaapzak Long

Rab Ascent 300 Slaapzak Long

SeizoenZomer
Kleur (basis)BlauwBlauw/GroenRoodZwart
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyamide
Gewicht (gram)133015201850895
€ 184,95
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
€ 129,95
Bekijk product
€ 329,95
Bekijk product

Reviews