< Terug

Jack Wolfskin PACK & GO PANT M

De Jack Wolfskin Pack & Go is een sneldrogende, ademende en flexibele softshellherenbroek. Ook is deze broek zeer compact op te bergen. Hij heeft een UV-beschermingsfactor van 40+ en 3 zakken.

Meer details

€ 79,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin PACK & GO PANT M

De Pack & Go is een softshellherenbroek van Jack Wolfskin. Deze broek is zeer geschikt voor tijdens wandelingen, maar ook voor tijdens dagelijks gebruik. Verder is de broek onderdeel van Jack Wolfskin's speciale Pack & Go-collectie, wat inhoudt dat de broek zeer klein in te pakken is in 1 van de 2 heupzakken. Door het speciale TEXADRI-materiaal is deze broek flexibel en comfortabel, maar ook sneldrogend en ademend. Daarnaast heeft de broek een UV-beschermende factor van 40+. De broek heeft 3 zakken; 2 heupzakken en achterzak. Hierdoor zijn kleine spulletjes gemakkelijk mee te nemen. De Jack Wolfskin Pack & Go herenbroek heeft een smalle pasvorm en weegt 235 gram (maat M). De bovenstof van de broek is gemaakt van 91% polyamide en 9% elastaan, de binnenstof is gemaakt van 100% polyester.

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Lichtgewicht
  • Elastisch
  • Vochtafvoerend
  • Sneldrogend
  • UV-bescherming 
  • 2 heupzakken en 1 achterzak
  • Pasvorm: slim fit
  • Gewicht: 235 gram (maat M)
  • Materialen: polyamide, elastaan

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

Technologieën

TEXADRI

TEXADRI-materialen nemen zweet snel op, voeren het van de huid af en verspreiden het over een groot oppervlak, zodat de verdamping effectief wordt versneld.

Het vocht kan daardoor beter worden opgenomen en getransporteerd en de stof droogt sneller, zodat zich op de huid zo weinig mogelijk vocht vormt.

De basis voor deze ongelooflijk goed ademende stoffen zijn materialen, die door hun vezels zeer weinig vocht opslaan en dit door hun vezelstructuur snel aan de volgende laag of aan de omgevingslucht afgeven.

BlueSign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Jack Wolfskin Pack & Go herenbroek het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Groen
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyamide
Gewicht (gram)235
EigenschappenLichtgewicht, Sneldrogend, Vochtafvoerend
Aantal zakken3
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
PasvormRegular Fit
AntibacterieelNee
Anti-geurNee
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants herenbroek

Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants herenbroek

Jack Wolfskin Parana Herenbroek

Jack Wolfskin Parana herenbroek

Maier-Sports Dunit M Pants herenbroek

Maier-Sports Dunit M Pants stretch herenbroek

Jack Wolfskin Stollberg Pants herenbroek

Jack Wolfskin Stollberg Pants herenbroek

SeizoenWinterHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartZwartZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)100% polyesterFleece
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)560380500550
€ 99,95
€ 139,95
Bekijk product
€ 149,95
Bekijk product
€ 139,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel